Ion Aldea & DoinaTeodorovici
Istoria e cartea de capatai a unei natiuni

 

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte
     media: 5.00 din 5 voturi

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de 30 de minute, după ce a fost solicitat în jurul orei orei 1:00, informează Antena 3.

"Avea un iubit. Nu se certau. Ştiu că şi-a amenajat frumos casa. E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spătaru", a declarat un vecin pentru Antena 3.


"A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu.Potrivit bunului prieten al cântăreţei, Călin Geambaşu, fata s-a sinucis în urma despărţirii de iubitul său.

Acesta a recunoscut cadavrul din fotografiile trimise de medici după brăţara pe care cântareaţa o purta la picior. Geambaşu a venit la locul faptei împreună cu mai mulţi prieteni ai Mălinei.
Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu.

A început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, încurajată fiind de mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru.
1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi, numită "Şcoala Vedetelor".Comentarii

vezi ca am pbluicat careva trasee de offroad pt tine pe blogul meu le gasesti printre instorisirile zilelor de vacanta daca ai rabdare si chef sau poti folosi casuta de cautare dupa 4 4 si offroad
de Mela in data de 2012-02-18 07:18
@Mela : ce legatura este intre articol si mesajul tau?
de WebMaster in data de 2012-02-26 08:44


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare