Ion Aldea & DoinaTeodorovici
Istoria e cartea de capatai a unei natiuni

 

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte
     media: 5.00 din 5 voturi

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de 30 de minute, după ce a fost solicitat în jurul orei orei 1:00, informează Antena 3.

"Avea un iubit. Nu se certau. Ştiu că şi-a amenajat frumos casa. E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spătaru", a declarat un vecin pentru Antena 3.


"A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu.Potrivit bunului prieten al cântăreţei, Călin Geambaşu, fata s-a sinucis în urma despărţirii de iubitul său.

Acesta a recunoscut cadavrul din fotografiile trimise de medici după brăţara pe care cântareaţa o purta la picior. Geambaşu a venit la locul faptei împreună cu mai mulţi prieteni ai Mălinei.
Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu.

A început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, încurajată fiind de mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru.
1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi, numită "Şcoala Vedetelor". vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare