Ion Aldea & DoinaTeodorovici
Istoria e cartea de capatai a unei natiuni

 

Adio geniului de televiziune Valeriu Lazarov
     media: 5.00 din 3 voturi

Rude, prieteni şi cunoscuţi i-au spus adio regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov . Capela La Paz a fost neîncăpătoare pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu maestrului.
Într-o atmosferă în care discreţia a fost cuvântul de ordine, familia şi prietenii apropiaţi şi-au luat rămas bun de la Valeriu Lazarov, cel despre care mulţi au spus că a fost un adevărat geniu al televiziunii şi a avut o influenţă uriaşă asupra atâtor vedete autohtone sau din străinătate.
Slujba a fost oficiată de un preot catolic . La finalul ceremoniei, trupul maestrului a fost transportat pentru incinerare. Potrivit apropiaţilor familiei, o slujbă ortodoxă va avea loc şi în România, în septembrie. Valeriu Lazarov, în vârstă de 73 de ani, a murit marţi dimineaţă, în reşedinţa sa de lângă Madrid, din cauze naturale.Comentarii

Felicitari ptenru articol.intr-adevar a fost un concert sublim si ptenru ni, cei din scena.Este trist ca Filarmonica Ieseana nu prea stie cum sa promoveze astfel de concerte.La fel de trist e faptul ca in presa scrisa (cat si in cea virtuala) acesta este singurul articol care face referire la acest concert aniversar. (Felicitari inca o data !
de Joseph in data de 2012-02-18 04:25


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare