Ion Aldea & DoinaTeodorovici
Istoria e cartea de capatai a unei natiuni

 

Gil Dobrica - Hai acasa
     media: 5.00 din 20 voturi

Interpretul Gil Dobrica a murit
In jurul orei 12.30, la Craiova, in casa surorii sale, dupa ce fusese imobilizat de mai multa vreme la pat. Artistul suferea de mai mult timp de guta cronica si pneumonie dubla.
Fratele artistului, Stelian Dobrica, a spus ca interpretul avea probleme cu articulatiile de mai mult timp.
"Eu stiu ca avea probleme cu articulatiile. Seara il dureau toate si dimineata se trezea anchilozat, abia daca se putea misca“, a spus Stelian Dobrica, fratele cel mai mare al lui Gil Dobrica.
„Eu nu mai vorbisem cu el de mai bine de doua sau trei luni de zile. Ne suparasem din cauza unor probleme cu mormintele", a mai spus Stelian Dobrica.
Cantaretul a murit in casa surorii sale, Patru Florica, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Craiova. Gil Dobrica suferea de guta cronica si pneumonie dubla, petrecandu-si ultimele sale zile de viata imobilizat la pat in Craiova.
"El a murit aici, la parter, unde locuieste sora noastra. Eu stau la etaj, dar nu mai vorbeam cu ei", a spus fratele interpretului.
Gil Dobrica s-a nascut la Dabuleni si, la 14 ani, s-a mutat la Craiova, la scoala de meserii , unde a devenit strungar. A cantat mai mult prin cluburi, dar a facut si liceul la seral. In anii '60 si-a descoperit idolul, cantaretul Ray Charles, ale carui piese le-a cantat toata viata.
Gil Dobrica a jucat in mai multe filme romanesti, dar este memorabila aparitia sa din " Nea Marin miliardar ". Interpretul este cunoscut indeosebi datorita hitului "Hai acasa".
Daca iti place ce facem noi citeste mai departe! vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare